Završetkom radova na postavljanju novog kanalizacijskog kolektora u ulici Put Luke projekta Općine Brela i Vodovoda d.o.o.  na novi kanalizacijski sustav spojeno je novih dvadesetak domaćinstava.

Na osnovu plana infrastrukturne izgradnje, u općini Brela je 21.veljače 2016. započeta izgradnja kanalizacijskog kolektora u ulici Put luke. Radove su izveli djelatnici firme „Lasić company“ iz Imotskog koji su izabrani na javnom natječaju provedenom od strane „Vodovod“ d.o.o. Makarska  nositelja projekta. Iako je predviđeni završetak radova bio do 01. ožujka 2016.g, zbog sanacije postojeće infrastrukture i drugih okolnosti radovi su kasnili  pa je asfaltni sloj konačno postavljen u subotu, 21. svibnja 2016. Građani Brela koji žive na navedenom području i području Jakiiruše pokazali su toleranciju i strpljenje jer im je poznato da se na ovaj sustav čekalo i više od 30 godina. Vrijednost ove investicije Općine Brela je 1 300 000 kuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Skip to content