Shodno tome redovito se svake godine radi uzorkovanje mora, odnosno u tijeku sezone 2 puta mjesečno, a rezultati se oglašavaju na panoima na samim plažama.

Velik je broj gostiju koji dugi niz godina vjerno dolaze u Brela. Za one koji dolaze 30 i više godina dodjeljuju se zlatnici.

Kao i dosadašnjih godina Turistička zajednica općine Brela raditi će na poboljšanju uvjeta boravka turista i promociji turizma, u suradnji sa Općinom Brela i svim važnim subjektima na području općine.

U Mađarskom Gyoru na završnoj ceremonijalnoj svečanosti dodjele visokoprestižnih nagrada “Etente Florale Europe” – “Zlatni cvijet Europe 2005.” Brela su u kategoriji mjesta do 3000 stanovnika između 30 000 kandidiranih mjesta Europe osvojila prestižnu nagradu “Brončani cvijet Europe”. Na svečanosti je nazočio i član središnjeg odbora Europske

U 2009. godini Brela su dobila dvije nove nagrade TZ Splitsko-dalmatinske županije:
1. za najljepšu i najuređeniju ulicu županije2. za najuređenije općinsko središte u 2008. godini Općina BrelaDirektor

Valentina Vitković (r. Medić) je na dužnosti direktora Turističkog ureda turističke zajednice općine Brela od 01. kolovoza 2007. godine temeljem natječaja kojeg je raspisala Turistička zajednica općine Brela. Završila je Hotelijerski fakultet u Opatiji 1998. godine i stekla zvanje Diplomirani ekonomist turizma i ugostiteljstva.

Kontakt podaci

Tel/fax: 021 618 337
Tel: 021 618 455

[isotope_gallery id=”1116″]

Skip to content