MNK Brela prvaci su četvrtog memorijalnog malonogometnog turnira Renato Klarić – Renco što se od 5 do 10 travnja odigravao na terenu Kričak u Brelima U konkurencioji 16 momčadi s područja Makarske rivijere Brela su bila najuspješnija i u finalu su svladali KN Štakori 4:0.

Za momčad Brela igrali su: Ribičić, Bitanga, Vedran Zelić, Veljko Zelić 1, M. Topić, Dominović, V. Jurić 1, S. Jurić, Bekavac 2, Palada.

Prije same utakmice odana je počast minutom šutnje pok Rencu, a u borbi za treče mjesto Mali plamen ( Glori Gum ) bili su bolji od Kingtrade 4:2, Momčadi Kingtrade pripao je pokal fer playa kojega im je uručio predstavnik obitelji Klarić Neven Klarić, a najboljim strijelcem je proglašen Saša Zvizdić iz Torcide MR s postignutih 9 zgoditaka.  Odigrana je i revijalna utakmica između  veterana Brela i Baške Vode u kojoj su Baškovođani bili bolji i slavili su pobjedu od 3:0. Sve su utakmice bile dobro posječene, a finalnog dana u nedjelju okupilo se oko 150 znatiželjnika i navijača. Tijekom svih pet dana susrete su vrlo dobro sudili sudački par Ante Jurčević  i Joško Breznik. U ime pokrovitelja svim sudionicima turnira zahvalio se  donačelnik općine Brela Viktor Puljak, a uručeni su pokali najboljima. Po završetku turnira priređen je domjenak za sve sudionike u vatrogasnome domu.

Ivo Sikavica

[isotope_gallery id=”2535″]

Skip to content